Nordland teater: Så som i himmelen

Historien om å leve i fellesskap på godt og vondt, og om det å kunne være mer enn man trodde man kunne.

Den svenske suksessfilmen Så som i himmelen ble i 2018 en hjertevarmende musikal om den kriserammete dirigenten Daniel, som kommer tilbake til barndomsbygda og tar over det lokalekirkekoret. Der forelsker han seg i jenta på lokalbutikken, og lærer seg å våge å kjenne på kjærlighet og på hva det er å virkelig leve. På scenen får vi oppleve et strålende ensemble og musikere i toppform, og sammen med Tromsø Kulturhus, Min Ensemblet og Vocal Art gjør Nordland Teater en nordnorsk versjon av denne perlen.

Av Kay Pollak, Carin Pollak og Fredrik Kempe

Oversatt til nordnorsk av Ragnar Olsen

Regi: Morten Borgersen

Koreografi: Jonas Digerud

Scenografi/kostyme: Milja Salovaara

Musikalsk leder: Tor-Petter Aanes

Musikalske arrangementer: Simon Revholt

Lysdesign: Martin Myrvold

Med: Andreas Hoff, Karoline Dons, Per-Egil Aske, Kirsti Torhaug, Rune Løding, Elisabeth Moberg, Marte Stolp, Espen Bråthen Kristoffersen, Kristian Krokslett, Anna Karoline Bjelvin, Finn Arve Sørbøe, Marthe Hansen, Kyrre Vanebo og Stein Elvestad

Premiere 13.februar 2021

Et samarbeid med MiNensemblet, Vocal Art og Tromsø Kulturhus/Tja As.

Billetter til Nordland teater: Så som i himmelen

1. Man 1. mar kl 19:00 620 kr   Finnsnes Storsalen Kjøp